De beste trailers van San Diego Comic-Con

SDCC is alweer een paar dagen voorbij en met weemoed blikken we terug op al het moois wat ons dat dit jaar weer heeft gegeven:

Suicide Squad:

Na een succesvolle en een minder succesvolle trailer, gingen de makers op Comic-Con helemaal los met een leuk panel en als kers op de taart een nieuwe trailer.

Wonder Woman:

Diana Prince krijgt na jaren van probeersels een echte eigen film. Met Gal Gadot in de veelbelovende hoofdrol.

The LEGO Batman Movie:

Hij stal al de show in The LEGO Movie, maar krijgt nu zijn eigen film. Batman, ingesproken door Will Arnett, moet het samen met Robin opnemen tegen de Joker (Zach Galifianakis).

Kong: Skull Island:

Na het succes van King Kong-film van de hand van Peter Jackson blijkt het verhaal nog steeds interessant voor filmmakers. Regisseur Jordan Vogt-Roberts waagt zich er dit keer aan. In de hoofdrollen zien we Tom Hiddleston en Brie Larson.

Doctor Strange:

Er werd gemengd gereageerd op de casting van Benedict Cumberbatch als de succesvolle magiër Doctor Strange. Ook na de eerste trailer, een teaser pur sang, was het enthousiasme nog niet al te groot. Dat gaat als het goed is veranderen na het zien van deze trailer. Behold!

Fantastic Beast & Where To Find Them:

Ook bij deze film was er een mengeling. Fans wisten niet goed hoe ze moesten reageren op de verfilming van het schoolboek van Harry Potter, dat inmiddels een trilogie zal worden (The Hobbit-trauma, anyone?). Echter, de trailers zien er goed uit en de eerste reacties zijn positief. Het is nog wel even wachten tot november, en dan zal de Potter-gekte weer losbarsten. Oh, en aanstaande zaterdag op zondag, als het achtste boek uitkomt.

Justice League:

Okay, het is misschien nog niet heel veel. Maar het is wel een poging van DC om fans alvast kennis te laten maken met de acteurs die hun favoriete superhelden zullen gaan spelen. Onder andere The Flash, Cyborg en Aquaman komen voorbij. Uiteraard laat Batman (Ben Affleck) zich nog even zien.

Wat vond jij het tofste moment van San Diego Comic-Con. Welke trailer liet jou op je stoel dansen of zorgde voor een flinke facepalm?