Nasrdin Dchar in nieuwe seizoen Dokter Corrie

Acteur Nasrdin Dchar duikt op in het nieuwe seizoen van de Dokter Corrie Show. Hij kruipt in de huid van Dokter Sven waar Dokter Corrie stiekem een crush op heeft.

De Dokter Corrie Show keert zondag 17 april terug bij de NTR op NPO Zapp met acht nieuwe afleveringen. In het programma geeft Martine Sandifort seksuele voorlichting aan kinderen vanaf negen jaar en beantwoordt zij vragen over puberteit, relaties en seksualiteit.

Behalve met de komst van Sven wordt de show ook vernieuwd met games via de website van het programma. Verder verplaatst Corrie zich voortaan niet meer in haar oldtimer, maar op een motor.

Dit seizoen komen Tim en Tom Coronel langs om te praten over prostitutie. De mannen van StukTV vertellen over de risico's van internetliefde. Voor de aflevering over piemels heeft Corrie de jongens van Streetlab uitgenodigd. DJ Tony junior komt vertellen over puberteit. Met actrice Anna Speller praat Corrie over het krijgen van borsten. Zanger Frans Bauer komt vertellen over zijn eerste verkering.

Nasrdin Dchar in nieuwe seizoen Dokter Corrie
Nasrdin Dchar in nieuwe seizoen Dokter Corrie (Foto: BuzzE)