FOK! Wat een weer: neem je paraplu mee

Oké, gisteren zat ik er in de ochtend flink naast. Het was niet droog, Mijn excusues! Als het goed is, starten we vandaag wel met wat zon, maar treken er later op de dag wat regenvelden over het land heen. De wind draait uit het zuiden naar het zuidwesten en neemt aan zee toe tot windkracht zes. De temperatuur ligt nog steeds rond de 12 graden. 

Hoewel het gisterenochtend dus nat en grijs was, trok het in de middag flink open. Dat leverde me een fraai uitzicht vanuit mijn woonkamer op. Helaas kreeg ik het niet zo mooi op de foto, maar dat mag de pret niet drukken. 

Uitzicht vanuit mijn woonkamer  (Foto: DJMO)
Uitzicht vanuit mijn woonkamer (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1980 werd poplegende John Lennon voor zijn huis doodgeschoten door Mark David Chapman. 

* In 1976 brachten The Eagles Hotel California uit. Het is een van hun best verkochte albums aller tijden. 

* In 1991 werd de eerste voetbalmoord gepleegd. De 21-jarige Erik Lassche werd door een Feyenoordhooligan met een messteek om het leven gebracht. 

* In 1889 werd op initiatief van Pim Mullier de Nederlandse Atletiek en Voetbalbond opgericht. Het is de voorloper van de huidige KNVB


Hotel California