'Bieber bezwangerde twee vrouwen'

Justin Bieber heeft weer eens een schandaal aan zijn broek hangen. Ingewijden beweren in het Amerikaanse roddelblad In Touch Weekly dat de zanger sinds zijn grote doorbraak in 2010 twee vrouwen zwanger heeft gemaakt. Het is niet duidelijk of de 20-jarige Canadees ook daadwerkelijk twee kleine 'Beliebertjes' heeft rondlopen.

De zanger, die geregeld in het nieuws komt vanwege zijn baldadige gedrag, zou zijn medewerkers destijds hebben gevraagd om het nieuws over de twee zwangerschappen in de doofpot te stoppen. "Hij verwacht dat het wel even voor hem wordt afgehandeld", zegt een ingewijde. "Het is vreselijk."

Naar verluidt wordt nu onderzocht of de twee vrouwen inderdaad door Bieber zijn zwanger gemaakt. Als blijkt dat de zanger daadwerkelijk kinderen heeft verwekt, dan kunnen de dames volgens ingewijden rekenen op financiële steun. De woordvoerder van de zanger wilde niet reageren op de aantijgingen.

Biebers avonturen tussen de lakens zijn geregeld voer voor de roddelbladen. Zo werd eerder gefluisterd dat de zanger het bed had gedeeld met een Braziliaanse pornoster en zou hij in Brazilië ook uren hebben doorgebracht in een bordeel. De zanger zou momenteel weer samen zijn met zangeres Selena Gomez, met wie hij sinds 2010 een knipperlichtrelatie heeft.