[E3] Liveblog persconferentie Ubisoft

De persconferentie van Ubisoft gaat over een half uurtje van start. FOK!games houdt je uiteraard weer op de hoogte van alle gebeurtenissen tijdens de presentatie. Welke games kijk jullie het meest naar uit? Bekijk de stream bij Youtube / Twitch / Gametrailers.

01:00 Yep, dat was het. Tot bij Sony!

00:59 De game heet Rainbow Six: Siege. Gameplay ziet er tof uit! Ik denk dat dit het was verder trouwens.

00:55 Ze laten vooral zien dat je veel kunt plannen vooraf en samen in multiplayer binnenvallen. Het meisje in het huisje is gered. De muren gaan ook lekker kapot enzo. Lijkt me heerlijk spelen.

00:54 Nee, geen BG&E2. iedereen wacht erop, maar Rainbow Six heeft voorrang. Toch ook een toffe game.

00:53 Yves wil allereerst de fans bedanken en het Ubisoft-team feliciteren. Hij wil nog één game laten. zien...

00:51 De baas Yves Guillemot komt nu op het podium. Drop de megatons!

00:49 Nieuwe game! Valiant Hearts. Een soort 2d-game die ons door de eerste wereldoorlog helpt. Het wordt geen vrolijke game. Meer van dit. Tijd voor een trailer!

00:48 Komen de echte games nu dan? We hebben nog 12 minuten. Ik ben benieuwd.

00:45 Yay, we krijgen nog meer van deze game. Het wordt Jackie 'Murica tegen Francois Boulanger. Ze gaan push-ups doen.

00:44 Dit ziet er inderdaad niet belachelijk uit. En ja, ik ben sarcastisch. Jan Frankrijk is aan het springen op een soort piano met ontzettende latency issues.

00:42 Gamers zijn sceptisch volgens Aisha, maar omdat de fitness-game episch is met op treinen rennen enzo, is het goed.

00:41 Tijd voor een fitness-game! Dat werkt altijd goed. Het accent van Charles Hauteau maakt wel veel goed.

00:40 Zit het er op? Ik was net nieuwe bitterballen erin aan het gooien. Oké, gaan we weer. Aisha is terug!

00:38 Sowieso hebben die guards waarschijnlijk een 3/10 voor zicht-tests. Er kan een olifant naast lopen en ze zien het niet. Oh, en vloeren maken geen enkel geluid. Zo ging dat toen.

00:36 Waarom zouden ze hier nou 10 minuten van laten zien? Sure, toffe serie, maar we hebben het allemaal al een beetje gezien.

00:34 Gameplay kennen we natuurlijk. Computerdingetjes en huizen waar je in kunt. Er zijn veel sidemissions zo te zien. De combat is grotendeels hetzelfde, maar de huidige assassins lijkt iiieeetsje leniger.

00:31 Epische trailer was episch. Nog wat extra informatie van sjaakie de producer. Hij kondigt een stukje aan waar we live gameplay te zien krijgen.

00:30 De trailer ziet er sfeervol uit. Geen gameplay, simpelweg toffe CGI-beelden. Gerechtvaardigd aangezien ze al eerder gameplay lieten zien. Nu kunnen we deze trailer beter begrijpen.

00:29 We zien een Franse pruik en een adelaar in de trailer. Ik heb het idee dat de pruik dood moet. 

00:27 Tijd voor Assassin's Creed. Is ook al geweest, maar wij kunnen natuurlijk nooit genoeg ervan krijgen. Nog een trailer ingeleid door een dramatische speech.

00:26 Ze hebben vier verschillende demo's. Op 4 juli kun je aanmelden voor de beta. op 11 november komt de game uit. Sint Maarten zou trots zijn.

00:24 Julian Gerighty, de producer, komt op het podium om over dingen te vertellen. 

00:23 Tijd voor een racegame. The Crew is een gigantische racegame zonder laadtijden. Van Miami tot Los Angeles kan gereden worden. Tijd voor een mooie trailer van deze spirituele opvolger van Test Drive Unlimited. We zien een auto in hoge snelheid door vel soorten gebieden gaan. Zowel off road als on road komen elkaar tegen hier.

00:22 Dat was the Division. Weinig over te zeggen. Tijd voor de echte games dan?

00:18 De trailer lijkt te gaan over een gezin dat langzaamaan jonge gezinsleden verliest aan een virus. Het is meer een tech-showcase dan een gameplaytrailer. Toch best indrukwekkende graphics.

00:16 Weet je nog de introductie van Infamous: Second Son vorig jaar? We krijgen het verhaal van Division met dezelfde gepassioneerde ernst.

00:15 Oké, dat hebben we gehad. Tijd voor een nieuwe game! The Division is nog niet genoeg laten zien. We moeten meer, nog meer. We moeten nog dieper.

00:13 Er is geen grens aan hoeveel mensen kunnen meespelen. Als voorbeeld doen veel mensen nu een dansje. Geen Pheno in beeld is natuurlijk jammer.

00:11 WE MOETEN NOG MEER WETEN OVER DEZE GAME! BRING IN THE PRODUCER! Je kunt nu Just Dance koppelen aan je smartphone. Geweldig.

00:10 Gelukkig hebben ze achter de trailer van de nieuwe Just Dance 'Happy' van Pharell Williams gezet. We hebben dat nummer nog niet vaak genoeg gehoord.

00:09 Tijd voor een dansgame! Just Dance 2015 wordt voorbijgeraasd. NEXT.

00:07 Aisha heeft het over wiet. Het wordt een geweldige presentatie. Gordels om mensen!

00:06 Onze favoriete host Aisha Tyler is terug!

00:05 En met FarCry 4 kicken we af. We hebben net de eerste vijf minuten van de game gezien. Elke seconde belooft een verhaal te zijn.

00:03 Yep. een van de personages is weer net zo gek als Vaas. Dit wordt te gek natuurlijk.

00:01 De setting lijkt de Himalaya's te zijn. Je rijdt in een bus met mensen en een vriendelijk aapje

0:00 Precies op tijd! Ubisoft begint met bloemetjes en zand. Het lijkt erop dat ze de nieuwe Far Cry tonen.

23:55 Nog vijf minuten en de stream start. Je mag nu de bitterballen uit de frituur halen.

23:30 Oké, biertjes klaar, chips op tafel, bitterballen in de frituur en je bank even opdoffen. Tijd voor Beyond Good and Evil 2? Watch_Dogs 2? Veel nieuwe IP's? Zolang we maar geen Mr. Caffeine hebben. Over het algemeen heeft Ubisoft vaak wel leuke presentaties.