Beckinsale in Monty Python-film

Kate Beckinsale heeft een rol te pakken in Absolutely Anything. De 40-jarige Underworld-actrice is in de film van het Britse komediegezelschap Monty Python te zien naast Simon Pegg, schrijft de Amerikaanse film- en tv-website Deadline.

Absolutely Anything gaat over een leraar die weinig voor te leven heeft, totdat hij ontdekt dat hij over een gave beschikt: alles wat hij wil doen, lukt hem. De speciale kracht blijkt hem te zijn geschonken door een groepje buitenaardse wezens. Monty Python-leden John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Gilliam en Terry Jones voorzien de aliens van hun stem. Laatstgenoemde tekent bovendien voor de regie en het script.

Pegg kruipt in de huid van de uitgebluste leraar. Beckinsale vertolkt de vrouw waar hij voor valt. Ook Robin Williams is te horen in Absolutely Anything. Hij spreekt de stem van de hond van Peggs personage in. De opnamen van de film beginnen eind maart in Londen. In de zomer geeft Monty Python daar ook een reeks theatervoorstellingen, de grootse show van het vijftal in dertig jaar tijd.

Makers Total Recall willen Beckinsale (Novum)