[JL] Helmond thuis niet langs Achilles

Helmond Sport heeft in eigen huis niet weten te winnen van hekkensluiter Achilles '29. De Brabanders speelden vandaag met 3-3 gelijk en blijven steken op de achtste plaats in de Jupiler League. De ploeg uit Groesbeek nadert nummer negentien FC Oss, dat vorige week in een onderling duel nog te sterk was, tot op één punt.

Stanley Elbers sloeg in de negentiende minuut toe voor Helmond, waarna Frank Hol en Remon van Bochoven de score omdraaiden. Dankzij twee goals van Davy Brouwers kwam de thuisploeg na rust toch op voorsprong, maar met zijn tweede van de avond bepaalde Bochoven de eindstand op 3-3.

Helmond heeft nu net als Excelsior en VVV-Venlo dertig punten. Die ploegen hebben echter een beter doelsaldo en de Limburgers komen zondag ook nog in actie. Achilles staat na 21 duels op zestien punten.