Krul: "Hoogtepunt van m'n carrière"

Tim Krul was zondag fantastisch tegen Tottenham Hotspur. De keeper van Newcastle United en Oranje is blij en trots. "Dit soort duels speel je niet zo vaak", zei de international. De Nederlander had met tal van reddingen voorkomen dat Newcastle niet dik verloor bij Tottenham, maar juist zegevierde met 0-1.

"Dit is het hoogtepunt uit mijn carrière", jubelde Krul in gesprek met Sky Sports.  "Het was leuk om het met de vier verdedigers te vieren. Dit soort wedstrijden speel je niet zo vaak."

Krul pakte onder andere een harde kopbal van Roberto Soldado. "Dat was mijn eerste en beste redding. "Ik denk dat we weleens beter hebben gespeeld", plaatste hij een understatement. "Tegen Sunderland speelden we goed en verloren we."

"Zolang Loïc (Rémy, red.) voorin blijft scoren en wij achterin de boel dicht houden kunnen wij veel wedstrijden winnen. We weten dat de Premier League onverbiddelijk is. Er zijn weer twee thuisduels op komst (Norwich City en West Bromwich Albion, red.) en die gaan we met vertrouwen tegemoet", besloot Krul.