[Serie A] Inter passeert Hellas Verona door zege

Internazionale heeft Hellas Verona van de vierde plaats gestoten in de Serie A. De Milanezen wonnen in eigen huis de onderlinge confrontatie met de concurrent met 4-2. Inter heeft na negen wedstrijden achttien punten, twee meer dan Verona. De achterstand op koploper AS Roma, dat zondag nog speelt, is zes punten.

Inter kwam in de tiende minuut op voorsprong via een eigen doelpunt van Vangelis Moras, die een poging van Jonathan van richting veranderde. Twee minuten later was het ook raak voor Rodrigo Palacio, maar na ruim een halfuur bracht Martinho de bezoekers terug tot 2-1. Nog voor rust vergrootte Esteban Cambiasso de marge weer.

Na rust zorgde verdediger Rolando voor de beslissing. Twintig minuten voor tijd maakte Romulo er nog 4-2 van, maar spannend wist Verona het niet meer te maken. Voor Inter was het de eerste competitiezege in vier wedstrijden.