[JL] Narsingh uitblinker bij Jong PSV

Luciano Narsingh is op de weg terug bij PSV. De vleugelaanvaller speelde maandag een uur mee bij Jong PSV in het eerstedivisieduel tegen FC Volendam. Daarin scoorde hij twee keer. Peter van Ooijen was ook doeltreffend en bepaalde de eindstand op 3-0. Door de zege doet Jong PSV de voorlaatste plaats over aan FC Den Bosch.

Den Bosch leed zijn derde nederlaag op rij in eigen huis tegen MVV. Gianluca Maria zette de bezoekers uit Maastricht na een klein halfuur op 1-0. De thuisploeg werd daarna sterker en sterker, maar uiteindelijk was het MVV'er Mark Veldmate die in de slotminuut scoorde: 2-0.

Ook Jong FC Twente ging FC Den Bosch voorbij. De Enschedeërs zetten koploper FC Dordrecht in de Grolsch Veste met 2-0 opzij. Youness Mokhtar opende de score met een fraaie lob. Vlak na rust tekende Felitciano Zschusschen voor de tweede goal.

Fortuna Sittard tenslotte gaf Den Bosch ook het nakijken. De ploeg ging op bezoek bij Jong Ajax met de drie punten aan de haal. Het werd 3-0 voor de Limburgers door doelpunten van Abdelaziz Khalouta, Bob Vankan en Lars Gulpen. Ajacied Danzell Gravenberch kreeg na 29 minuten bij een 1-0 stand rood.