Pellè: "We kunnen de landstitel winnen"

Graziano Pellè denkt dat Feyenoord dit seizoen weer mee gaat doen om de landstitel. De concurrentie is niet sterker geworden volgens de Italiaan. Feyenoord won twee keer op rij in de Eredivisie en staat na vijf wedstrijden twaalfde. "Ik zei twee weken geleden al dat we de komende drie wedstrijden zouden winnen. Dan staan we weer bovenin", zei Pellè tegen NUsport na de 4-0 zege op Roda JC.

"We speelden in de eerste paar wedstrijden niet goed, hadden pech en maakten wat fouten. Ik was er al zeker van dat we terug zouden komen. Zeker dit seizoen moet dat kunnen, er zijn niet zoveel goede teams in de eredivisie." Het gat met PSV is vier punten, Ajax heeft twee punten meer. "Ze hebben heel veel spelers verkocht. PEC Zwolle is ook eindelijk uit de droom geholpen. Die spelen over twee weken bovendien tegen elkaar. Dan speelt PSV tegen FC Twente, dus we zijn er dichtbij."

Pellè is benieuwd of er nog wat gaat gebeuren op de slotdag van de transfermarkt. "Financieel ben ik blij voor ze als ze iemand verkopen. Als dat niet zo is, zijn we happy met deze groep. Daarmee kunnen we de titel winnen."