Huntelaar valt uit met knieblessure

Klaas-Jan Huntelaar is in de competitiewedstrijd tegen VfL Wolfsburg uitgevallen met een knieblessure. Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure is.

Huntelaar raakte vlak voor rust geblesseerd bij een botsing met Wolfsburg-doelman Diego Benaglio. De spits kwam na de pauze nog wel uit de kleedkamer, maar besloot na twee minuten toch van het veld te gaan. Adam Szalai verving de Oranje-international, die woensdag nog bij het Nederlands elftal inviel tegen Portugal (1-1).

Bij Schalke was Huntelaar voor rust nog dreigend met een schot op de paal. In de eerste wedstrijd van het seizoen hielp de ex-Ajacied Die Königsblauen aan een gelijkspel tegen Hamburger (3-3). Huntelaar scoorde twee keer. Het is nog niet bekend hoe lang de aanvaller uit de roulatie is. De knie wordt verder onderzocht.