Room: "Weet niets van interesse RKC"

RKC Waalwijk zou in de zoektocht naar een nieuwe doelman bij Eloy Room zijn uitgekomen. De sluitpost van Vitesse heeft echter nog niets vernomen uit Waalwijk.

De Brabanders moeten op zoek naar een nieuwe keeper nu huurling Jeroen Zoet komend seizoen terugkeert naar PSV. Het Algemeen Dagblad meldde recent dat RKC dat probleem hoopte op te lossen met Room.

De 24-jarige Room heeft echter nog niets gehoord van de Waalwijkers. "Daar weet ik zelf niets van. Ik heb ook gelezen wat op internet stond. Dat gaat allemaal via mijn zaakwaarnemer en Vitesse", vertelt Room aan Omroep Gelderland.

"Ik focus me op Vitesse. Ik sta hier onder contract, maar ik heb mijn wens uitgesproken. Ik wil gewoon gaan spelen", benadrukt Room, die een huurperiode in Brabant wel ziet zitten. Zijn uiteindelijke doel blijft eerste keeper van Vitesse worden. "Dat is een droom van mij." verklaart Room.

Room beschikt ondanks zijn reserverol toch over aardig wat ervaring. Zo was de stand-in één seizoen lang eerste keus tijdens het eenjarige vertrek van basiskracht Piet Velthuizen naar Spanje.