"Real Madrid kwam voor Ancelotti"

Carlo Ancelotti had voor komend seizoen de trainer van Real Madrid kunnen zijn. Paris Saint-Germain weigert echter mee te werken aan zijn vertrek. De oefenmeester leidde PSG zondagavond naar het kampioenschap in de Franse Ligue 1.

"Een paar dagen geleden stond de CEO van Real Madrid bij ons op de stoep. Hij kwam voor Carlo, maar die heeft bij ons nog een contract voor een jaar. Ik weet zeker dat hij zijn contract bij ons respecteert", zegt PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi tegen L'Equipe.

"Ik heb op dit moment geen behoefte om met hem om de tafel te gaan. Hij heeft immers nog een verbintenis bij ons. Nu is het tijd om te feesten en te vieren dat we kampioen zijn", aldus Al-Khelaifi. Door een nipte zege op Olympique Lyon werd de titel veiliggesteld.

De president gaat wel nog in gesprek met David Beckham. "Hij is een uitstekende speler, een professional. We willen hem graag binnenboord houden, maar dat ligt vooral aan zijn eigen keuze. Ik heb hem deze week een paar keer gesproken en hij heeft aangegeven graag onderdeel van ons uit te maken."