Mila Kunis te dik voor Dior en Ashton

Mila Kunis zou wat kilootjes zijn aangekomen. Dit bevalt modehuis Dior, waar Kunis het gezicht van is, totaal niet. Ze zijn alleen vergeten een gewichtslimiet in het contract van Kunis op te nemen. Liefje Ashton Kutcher is ook allesbehalve gelukkig met de gewichtstoename van zijn vriendin.

Hoewel de donkerharige actrice recentelijk nog werd uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld, loopt ze er volgens een insider regelmatig als een slons bij. "Toen ze haar inschakelden, was ze heel mager. Ze dachten er niet aan om een gewichtslimiet in haar contract op te nemen. Daar hebben ze nu spijt van." Ze zou zelfs al zijn ontslagen als gezicht van Dior.

Niet alleen het modehuis heeft kritiek op Mila haar omvang. Ook vriendlief Ashton Kutcher ziet het niet meer zitten. "Ashton houdt van een modellenlichaam. Hij heeft haar subtiele hints gegeven maar die kwamen niet aan, dus heeft hij haar simpelweg gezegd dat ze gewoon 'te dik' is", laat de insider weten. Hierop volgde een ruzie waarin Kunis Ashton liet weten dat het hem vrijstaat gewoon te vertrekken als hij problemen heeft met haar lichaam.