Mila Kunis wil binnen vijf jaar kinderen

Mila Kunis wil binnen vijf jaar een gezinnetje stichten. "Ik hoop tegen die tijd een gezin te hebben, maar verder heb ik geen idee", vertelt de 29-jarige actrice, die volgens geruchten een relatie heeft met Ashton Kutcher, aan het Amerikaanse blad Interview.

Kunis hoopt dat ze over een paar jaar nog steeds acteert. "Maar in deze industrie hebben mensen zo'n korte houdbaarheidsdatum dat ik het echt niet weet." De 29-jarige wil zich graag verdiepen in het produceren. Schrijven is in ieder geval niets voor Kunis. "Ik kan niet eens een zin formuleren of een e-mail tikken, dus een film schrijven wordt helemaal niets."

De brunette weet wel zeker dat ze niet haar hele leven blijft werken. "Ik wil werken om te leven, niet leven om te werken." Dankzij de tv-series That '70s Show, waarin ook Kutcher speelde, en Family Guy hoeft Kunis ook niet meer voor het geld te werken. "Ik zit financieel gezien in een luxepositie."

Toch leeft de actrice niet op grote voet. "Ik heb geen twintig assistenten, reis niet alleen met privévoertuigen en winkel niet elke dag. Ik heb eigenlijk een vrij gewoon leven."

Mila Kunis is halfdemon in animatiefilm (Novum)