Siemerink treedt toe tot KNLTB directie

Jan Siemerink is per direct benoemd tot directeur Sportief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Siemerink combineert in deze functie de taken van technisch Directeur en Davis Cupcaptain, en wordt daarmee verantwoordelijk voor het beleid gericht op Top- en Jeugdtennis.

Siemerink, die een contract tekent voor twee jaar, kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. "De KNLTB heeft de ambitie om Nederland prominent op de kaart te zetten als tennisland, en die ambitie deel ik. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als Davis Cupcaptain. Ik vind het een fantastische uitdaging om als directeur Sportief een brede verantwoordelijkheid te dragen voor de ontwikkeling van tennis in Nederland."

Algemeen Directeur Evert-Jan Hulshof is blij met de aanstelling van Siemerink: "Het is geen geheim dat hij bovenaan ons lijstje stond. Jan kan ons helpen om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van een topsportcultuur binnen de bond. Hij bezit hiervoor de juiste mix van ervaring, visie en enthousiasme."