Rodgers: "Liverpool was te lui"

Coach Brendan Rodgers zat zich gisteren te ergeren aan zijn eigen ploeg Liverpool. De Engelse club ging gisteren op eigen veld met 2-3 ten onder in het Europa League-duel tegen Udinese.

"We geven doelpunten veel te makkelijk weg, dat is iets waar we aan moeten werken", aldus Rodgers tegenover de BBC. Hij benadrukt dat er lang weinig aan de hand was voor zijn ploeg. "We speelden een goede eerste helft en kwamen met 1-0 voor, maar na rust werden we lui. We verloren concentratie en stonden ineens 1-3 achter."

Na rust probeerde Rodgers het tij te keren door vedettes als Luis Suárez en Steven Gerrard. die eigenlijk rust kregen, binnen de lijnen te brengen. "Daarmee gaven we de ploeg in het laatste kwartier een kwaliteitsinjectie. We kwamen nog één goal terug, maar meer niet. Teleurstellend dat we na zo'n goed optreden in de eerste helft met lege handen staan", aldus Rodgers.

Door de nederlaag staat Liverpool nu derde in Groep A, achter Anzhi Makhachkala en Udinese. Het Zwitserse Young Boys staat vierde in de groep.