Pellè sluit langer verblijf bij Feyenoord niet uit

Graziano Pellè sluit in een interview met NUsport niet uit dat hij langer bij Feyenoord zal blijven. De Italiaanse spits is deze transferperiode door de Rotterdammers aangetrokken om te zorgen voor doelpunten. Hij denkt zelfs dat Feyenoord mee kan gaan doen in de titelstrijd.

"Je weet hier nooit wat er zal gebeuren. PSV, Ajax en FC Twente zijn normaal gesproken beter dan wij, maar wij kunnen zomaar voor een grote verrassing zorgen. Je moet je doelen hoog stellen om hoog te eindigen. Als we van tevoren zeggen dat een vijfde plaats goed genoeg is, worden we nooit eerste."

De aanvaller wil zelf geen aantal goals noemen die hij zal gaan maken, maar Feyenoord-trainer Ronald Koeman mikt op vijftien stuks. "Dat is een mooi doel. Ik zal mijn best doen. Maar als ik slechts één doelpunt maak en we worden kampioen, is het ook oké. Als ik maar op een of andere manier belangrijk ben geweest voor het team."

Pellè sluit niet uit dat hij ook na dit seizoen in Rotterdam zal voetballen. "Dat kan ik je niet zeggen. Ik ben heel blij dat ik bij Feyenoord speel, maar wat er na dit seizoen gebeurt? Misschien blijf ik, misschien zeggen ze tegen me: ga alsjeblieft weg. En misschien ga ik naar een grotere club."