Afellay trefzeker voor Barcelona in oefenduel

Tijdens het oefenduel dat Barcelona zaterdagavond tegen Dinamo Boekarest afwerkte wist Ibrahim Afellay zich te onderscheiden met een doelpunt. De Spaanse grootmacht zegevierde met 2-0 in het vriendschappelijke duel waar grote namen als Lionel Messi, Dani Alves, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Xavi, Jordi Alba en Alexis Sánchez acte de présence gaven.

De wedstrijd was nog maar vier minuten oud toen Messi zijn naam op het scorebord bracht. De kleine Argentijn rondde een mooie aanval, die door een steekballetje van Sánchez tot scoringsmogelijkheid gepromoveerd was, beheerst af.

Afellay maakte in de tweede helft zijn opwachting in de equipe van Tito Vilanova en was succesvol. In blessuretijd verschalkte de Nederlands international de oppponerende doelman middels een stijlvolle lob.