FOK!filmtips van de dag: The Men Who Stare at Goats

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

The Men Who Stare at Goats 1

Voor de FOK!filmtip van de dag hoefde vandaag niet lang nagedacht te worden. Vanavond kunnen we kijken naar mannen die naar geiten kijken. The Men Who Stare at Goats is een heerlijk bizarre film, met een ijzersterke cast, die zo uit de koker van de gebroeders Coen lijkt te komen. George 'Snor' Clooney, Ewan McGregor, Jeff 'the Dude' Bridges en Kevin Spacey samen in een film, dan weet je gewoon dat het niet verkeerd kan gaan. Bob Wilton (Ewan McGregor) is een in Irak gestationeerde verslaggever die op zoek is naar een mooi verhaal. Dan ontmoet hij Lyn Cassady (George Clooney) die zegt dat de Amerikaanse overheid bezig is met het opzetten van een paranormaal leger. Samen gaan ze op zoek naar de geheime legerbasis, waarbij ze een aantal bijzondere figuren tegenkomen.

The Men Who Stare at Goats 2

Heerlijke film van Grant Heslov. Bill Django (Jeff Bridges) doet wel heel erg aan Jeffrey Lebowski denken, maar dat is absoluut geen probleem. Let vooral ook op de stuurmanskunsten van Clooney als de mannen in een woestijn rijden! The Men Who Stare at Goats is om 20.30 uur te zien op Nederland 3, dus zonder irritante reclameblokken.

The Men Who Stare at Goats 3

Veel kijkplezier.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!