De Vrij: ''Feyenoord of buitenland''

Als Stefan de Vrij Feyenoord de rug toekeert, dan vertrekt hij naar het buitenland. Voor een andere club in Nederland wil de centrumverdediger niet spelen. Vorig seizoen zag De Vrij hoe Georginio Wijnaldum naar PSV vertrok en Leroy Fer Feyenoord voor FC Twente verruilde.

Een dergelijke overstap zit bij De Vrij niet in z'n hoofd. De kans dat De Vrij deze zomer bij Feyenoord vertrekt is daardoor niet zo groot. Hij heeft nog een contract tot medio 2014. "In mijn hoofd heb ik wel een soort carrièreroute uitgestippeld, maar het is niet realistisch die nu al met iedereen te delen", zei De Vrij in Feyenoord-blad Hand in Hand. "Maar als ik ooit wegga is dat alleen naar het buitenland. Voorlopig is er echter nog genoeg te leren bij Feyenoord."

De Vrij, bezig aan zijn derde seizoen in Feyenoord 1, mocht zich onlangs melden bij Oranje, maar haalde de definitieve EK-selectie niet. "Het is niet zoveel jongens gegeven om het Nederlands Elftal te halen, maar uiteindelijk hoop ik in de toekomst het niveau aan te kunnen", besloot de rechtspoot.