Inhoud Modern Warfare 3 Content Collection #2 bekendgemaakt

Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt in de nieuwe Content Collection #2 DLC extra maps, spec ops missies en een geheel nieuwe multiplayer mode met de naam 'Face Off'. In Face Off kun je eindelijk uitmaken wie de beste speler is in een één tegen één duel.

De Spec ops mode krijgt twee nieuwe maps. Ironclad is gebaseerd op de singleplayer Hamburg-missie en laat de speler een tank besturen en Killswitch is een gehele nieuwe missie die zich afspeelt in Rusland.

De nieuwe multiplayermaps die in de Content Collection zitten zijn Getaway, een groot huis aan het strand en Lockout, een observatiepost in Afghanistan en Oasis die zich afspeelt in een hotel. Sanctuary en Foundation waren al beschikbaar voor Elite spelers en zijn nu te koop voor iedereen.

De nieuwe Face Off mode is geoptimaliseerd voor één tegen één of twee tegen twee gevechten. De maps zijn kleiner dan de rest van de maps, zodat er niet lang naar elkaar gezocht hoeft te worden. De eerste twee maps zijn gratis te downloaden en worden op 15 mei uitgebracht. De rest van de Content Collection komt voor Xbox 360 op 22 mei uit. Wanneer de Content Collection voor PlayStation 3 en pc uitkomt is nog niet bekendgemaakt.