'Rocksteady werkt aan Teenage Mutant Ninja Turtles-game'

Volgens de geruchten is Rocksteady Studios aan het werk aan een nieuwe game rond de Teenage Mutant Ninja Turtles met de naam Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis. De geruchten zijn de wereld ingebracht door de website PaulGaleNetwork.

Volgens de site zijn in het spel alle vier turtles speelbaar in het spel, elk met zijn eigen unieke wapens. Het spel moet ook speelbare terugblikken bevatten met Master Splinter en zijn voormalige eigenaar Hamati Yoshi voordat deze werd vermoord.

Bebop, Dr. Baxter Stockman, Krang, Rocksteady en Shredder zijn volgens de site een aantal van boss fights die je gaat tegenkomen in het spel.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis wordt volgens het gerucht een donkerder spel dan we gewend zijn van de serie. Het is nog onbekend of het spel ook een mutliplayer gaat bevatten. Het spel moet gaan draaien op de Unreal 3-engine.

Als dit gerucht uiteindelijk waar blijkt te zijn wordt Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis uitgebracht op Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U.