Fer raakt gewend aan fluitconcerten

Leroy Fer keerde gisteren met FC Twente weer even terug bij zijn voormalige ploeg Feyenoord. De aanhang van de Rotterdammers floten de oud-speler flink uit.

Met FC Twente ging Fer met 3-2 onderuit tegen Feyenoord. Na zijn invalbeurt werd de middenvelder constant uitgefloten en uitgejouwd door het Legioen. "Dat kon je verwachten", aldus Fer. "In de eerste vier wedstrijden van dit seizoen speelde ik nog voor Feyenoord en was het niet anders. Dan weet je dat de geluiden tegen je nog massaler zullen zijn als je terugkeert met je nieuwe club."

"Al blijft het raar om te worden uitgefloten in de Kuip, want ik ben toch bij Feyenoord opgegroeid. Maar ja, het went", vervolgde hij. Na 72 minuten, bij een stand van 3-0 in het voordeel van Feyenoord, mocht Fer invallen. Vanaf de reservebank zag hij hoe de Rotterdammers uitliepen naar een 3-0 voorsprong.

"We begonnen veel te slap", liet Fer weten. "En Feyenoord speelde heel goed. Of ik graag met John Guidetti had samengespeeld? Ha, hij is een heel goede speler. Maar ik heb het nu gewoon hartstikke naar mijn zin bij Twente. Daar doet deze nederlaag niets aan af."