Paul de Leeuw legt het af tegen Linda de Mol

Paul de Leeuw is er niet in geslaagd Linda de Mol van haar troon te stoten. Ik Hou van Holland was zaterdagavond opnieuw het best bekeken programma. Ook Jeroen van der Boom bleek niet opgewassen tegen de winnares van de Zilveren Televisie Ster.

Pau!l, de nieuwe zaterdagavondshow van De Leeuw, trok 980.000 kijkers. Daarmee behaalt het programma net een plaats in de kijkcijfer top tien van Stichting KijkOnderzoek.

Voor Ik Hou van Holland bleven ruim 2,6 miljoen kijkers thuis. Ook Ushi and the Family, dat voor Ik Hou van Holland wordt uitgezonden, scoorde. Met ruim 2,1 miljoen kijkers staat de show van Wendy van Dijk op de tweede plaats. Het achtuurjournaal maakt de top drie compleet met ruim 1,7 miljoen kijkers.

Wedden Dat Ik het Kan, de nieuwe show van Jeroen van der Boom, startte zaterdag met 789.000 kijkers. Van der Boom is blij met de kijkcijfers, goed voor een vijftiende plek in de lijst van Stichting KijkOnderzoek. "Zo veel concurrentie op RTL 4 en eredivisie, scoren we tegen de achthonderdduizend kijkers", jubelt de zanger. "De vlag hangt uit!"


Paul de Leeuw legt het af tegen Linda de Mol (Foto: Novum)