[Jupiler League] Uitslag Volendam - Cambuur

SC Cambuur heeft zich zondag in de top drie van de Jupiler League genesteld. De ploeg uit Leeuwarden won op bezoek bij FC Volendam met 4-1. Cambuur heeft nu tien punten uit vijf duels, evenveel als nummer twee FC Zwolle, maar die club speelt maandag pas zijn vijfde wedstrijd van het seizoen. Met zes punten uit vijf duels staat Volendam dertiende.

Melvin de Leeuw opende de score voor de bezoekers na negen minuten, maar Jack Tuyp bracht de score een minuut later alweer in balans. Erik Bakker eiste vervolgens een hoofdrol voor zich op. Hij maakte in de zestiende minuut de 1-2 en zorgde in de 83e minuut voor de 1-4 eindstand. Vlak voor dat laatste doelpunt had Martijn Barto ook al namens de Leeuwarders gescoord.