Argentinië nu onderuit tegen Polen

Argentinië is vandaag voor de tweede maal in vijf dagen onderuit gegaan. De B-ploeg van bondscoach Sergio Batista verloor in Polen met 2-1 van het gastland. Bij rust stond het 1-0. De Zuid-Amerikanen bereiden zich voor op de Copa America en traden aan met slechts één speler van de voorlopige 26-koppige selectie voor het Zuid-Amerikaans kampioenschap.

De Argentijnen kwamen voor de dag zonder sterspelers Lionel Messi, Sergio Agüero en Carlos Tévez. Verdediger Pablo Zabaleta van Manchester City was de enige bekende naam in de basisformatie. Woensdag ging de ploeg met 4-1 onderuit bij Nigeria.

Adrian Mierzejewski opende halverwege de eerste helft de score namens de Polen, die het doel schoonhielden tot aan de pauze. Direct na de onderbreking scoorde Marco Ruben de gelijkmaker voor Argentinië. Pawel Brozek schonk de thuisploeg de overwinning in de 67e minuut.