[Premier League] Torres scoort eindelijk voor Chelsea

Bijna drie maanden heeft Fernando Torres moeten wachten op zijn eerste treffer voor Chelsea. Vandaag was het dan eindelijk zover voor de Spanjaard. Torres maakte als invaller het tweede doelpunt in de thuiswedstrijd tegen West Ham United: 3-0.

Torres kwam in zijn eerste dertien wedstrijden voor Chelsea niet tot scoren. De aanvaller kwam in de winterstop voor het luttele bedrag van 58 miljoen euro over van Liverpool. Frank Lampard liet vlak voor rust de openingstreffer aantekenen in de Londense derby tegen West Ham. In blessuretijd scoorde Florent Malouda ook nog.

Nummer twee Chelsea komt door de zege op zes punten van koploper Manchester United. Begin volgende maand spelen beide topclubs tegen elkaar.