Verhoek: "ADO speelde beter dan FC Twente"

Wesley Verhoek zag tot zijn afgrijzen dat FC Twente er gisteravond met de punten vandoor ging. Toch had de buitenspeler genoten van het boeiende duel.

"We hebben een prachtige partij voetbal op de mat gelegd", zei hij in gesprek met Goal.com. "Als ik zeg dat wij de betere ploeg waren, zeg ik niks teveel. We hebben de kansen niet afgemaakt, want we hadden veel meer uitgespeelde kansen dan Twente. Opnieuw hebben we laten zien dat we heel goed kunnen voetballen."

De suggestie dat Twente het initiatief had, wordt door Verhoek van de hand gewezen. "Douglas kwam af en toe door, maar meer ook niet. Wij waren gevaarlijk in de omschakeling. Daar ben ik zelf verantwoordelijk voor en dat ging goed. Het verlies is klote, maar je speelt tegen een titelkandidaat. We hebben het goed gedaan."

"Het is vervelend dat we verliezen, maar we kunnen hier pluspunten uit halen. Dan wil ik het nog wel zien in de play-offs. Vierde worden we niet meer, daar hoeven we niet omheen te draaien. Ik hoop dat Feyenoord achtste wordt en wij vijfde, dan krijgen we twee hele mooie wedstrijden. Wij zijn er klaar voor."