Ferguson: "Chelsea is nu de concurrent"

Sir Alex Ferguson heeft een reactie gegeven op de titelrace waarin zijn club Manchester United zich bevindt. Niet Arsenal, maar Chelsea is nu de grootste bedreiging.

De afgelopen week wist Manchester niet te winnen van Newcastle United, waardoor de Londense clubs Arsenal en Chelsea dichterbij konden komen. Arsenal speelde gelijk tegen Tottenham Hotspur en wist niet te profiteren. Chelsea won wel van Birmingham City en nam daarmee de tweede plaats over van The Gunners.

Volgens United-manager Sir Alex Ferguson vormt Chelsea nu de grootste bedreiging voor The Mancunians. "Arsenal heeft betere voetballers, maar Chelsea is een sterker team. Bovendien hebben ze een kleinere achterstand op ons dus zijn zij onze grootste concurrent", aldus de Schot tegen The Guardian.

Manchester United neemt het dit weekeinde op tegen Everton en kan bij puntenverlies van de achtervolgers haar voorsprong vergroten. Chelsea volgt op zes punten net als Arsenal maar de ploeg van trainer Arsène Wenger heeft een minder goed doelsaldo.