Drogba: "Sfeer bij Chelsea niet goed"

Volgens Didier Drogba, één van de sterspelers van Chelsea, kloppen de berichten dat er op dit moment een slechte sfeer hangt bij Chelsea. "De prestaties en de vorm van het elftal zorgen er voor dat er in en rond Stamford Bridge weinig te genieten valt", aldus Drogba.

Chelsea kende dit jaar een flitsende start in de Premier League, maar mede door diverse blessures en het uitblijven van goals, worstelen The Blues op dit moment met de vorm.

Afgelopen weekend werd ook tegen Liverpool weer duidelijk dat de ploeg van Ancelotti niet in goede doen stak.. Het ontbrak aan inzet en daadkracht tegen een pover Liverpool. De 0-1 nederlaag maakte pijnlijk duidelijk dat Chelsea in een negatieve spiraal zit en de titel verder uit het zicht ziet verdwijnen. Het gat met koploper Manchester United bedraagt inmiddels tien punten.

Drogba merkte verder op dat hij ook denkt dat Carlo Ancelotti zelf beïnvloed is door de tegenvallende prestaties en de daardoor verslechterde sfeer binnen de club. "Ondanks dat we op dezelfde plaats staan als vorig jaar merk je dat we moeite hebben met ons eigen spel. We balen enorm dat het niet lijkt te lukken en je merkt dat spelers geïrriteerd zijn. We zijn het niet gewend om te verliezen en zelf heb ik er enorm veel moeite mee dat het me niet lukt om te scoren."