Gordon haalt woede X Factor-winnaars op de hals

X Factor-winnaars Lisa Lois en Jaap Reesema zijn niet blij met jurylid Gordon. De Topper noemde het zondag schandalig dat Lisa en Jaap 'zich te groot voelen' om op te treden tijdens de opening van het nieuwe seizoen van X Factor. Volgens Lisa en Jaap is er echter niets waar van het verhaal.

"Gordon verdraait de boel weer. Wat is er toch met die man", vraagt Jaap zich af op Twitter. "Ik heb nooit bij de opening mogen zingen, was het maar waar." Ook Lisa reageert verontwaardigd op de sneer van Gordon, die tijdens het tweede seizoen van de talentenjacht haar coach was. "Beetje jammer Gordon, om zo te snauwen. Begrijp niet helemaal waar die vandaan komt." Hun manager was maandag niet bereikbaar voor commentaar.

Gordon hield het zondag in Life4You niet bij een sneer. De zanger beweerde ook dat Lisa en Jaap vergeten zijn waar ze hun bekendheid aan te danken hebben. Ook dat spreken beide artiesten tegen. "Het is vrij lastig om te vergeten waar je vandaan komt als je het nog bijna dagelijks hoort", reageert Lisa. "Als mensen nu serieus denken dat Jaap en ik ons schamen dat we mee hebben gedaan, zijn ze niet slim."


Gordon (Foto: Novum)