Hodgson: "Liverpool heeft meer geld nodig"

Roy Hodgson is van mening dat Lieverpool een nieuwe eigenaar nodig heeft. Op die manier zou er namelijk meer geld vrij moeten komen, zodat nieuwe spelers aangetrokken kunnen worden. Op die manier kan hetzelfde niveau als dat van Manchester United en Chelsea bereikt moeten worden.

"Als wij een grote stap voorwaarts willen maken, hebben we veel geld nodig. Dan kunnen we meer spelers aantrekken en een nieuw stadion bouwen, zodat we meer mensen kwijt kunnen, want het stadion is elke wedstrijd uitverkocht", aldus Hodgson aan Sky Sports.

Daarnaast heeft de oefenmeester nog een aantal plannen met Liverpool. "Onze doelstelling voor dit seizoen was eindigen in de top vijf, zodat we Champions League konden spelen. Dat is het vorige seizoen niet gelukt. Als wij standaard om de titel willen meestrijden, hebben we meer geld nodig."

Vooralsnog kan Hodgson die laatste doelstelling even in de koelkast zetten. Liverpool speelde tot op heden vier wedstrijden, waarvan er slechts één werd gewonnen. De andere duels werden gelijk gespeeld (2) of verloren (1). Deze prestaties hebben er voor gezorgd dat The Reds momenteel op de dertiende plaats in de Engelse Premier League staan.