'Avram Grant op weg naar ontslag bij West Ham'

Avram Grant stevent volgens News of the World af op een gedwongen vertrek bij West Ham United. De Israëliër verloor met zijn nieuwe werkgever de eerste drie competitiewedstrijden. Grant kwam over van Portsmouth.

De positie van Grant zou daardoor nu al onder druk staan volgens News of the World. Eigenaren David Gold en David Sullivan hadden hoge ambities met West Ham, maar zijn zeer teleurgesteld over de start van het nieuwe seizoen. Na drie wedstrijden in de Premier League is West Ham nog verstoken van punten.

Uitgerekend Chelsea is volgende week de tegenstander van Grant. De Israëlische manager stond eerder voor de groep bij The Blues. De thuiswedsrijd op Upton Park wordt mogelijk het laatste duel voor Grant bij West Ham. Mocht hij aanblijven dan staan er nog duels op het programma met Stoke City en Tottenham Hotspur.

Eigenaar Sullivan was volgens Engelse media furieus na de thuisnederlaag van West Ham vorige maand tegen Bolton Wanderers (1-3). Mede door het aantrekken van nieuwe spelers hoopte de clubleiding dat West Ham kon doorstoten naar de subtop. Maar tegen Manchester United deed Grant geen beroep op de nieuwelingen (3-0 verlies).