Ribéry zint op sportieve wraak

Franck Ribéry wil in het nieuwe seizoen sterk voor de dag komen. De Fransman wil het afgelopen seizoen, dat bol stond van het negatieve nieuws omtrent zijn persoontje, zo snel mogelijk vergeten.

In de afgelopen voetbaljaargang liep Ribéry verschillende blessures op. Bovendien werd zijn naam tot overmaat van ramp ook nog aan een seksschandaal gekoppeld. De gifbeker was op dat moment nog niet leeg, aangezien hij met de Franse nationale ploeg een uiterst belabberde prestatie op het WK voetbal neerzette.

"Het was een moeilijk jaar voor mij en mijn familie. Maar nu heb ik hard gewerkt en wil ik topfit blijven. Ik voel me heel goed en wil een groots seizoen spelen," aldus een tot op het bot gemotiveerde Ribéry. De aanvaller was daarnaast erg blij dat zijn club, Bayern München, vertrouwen bleef houden. "Bayern is als een familie voor mij. Dat gevoel is heel belangrijk. Het is een echte topclub."

Om de club uit Beieren te bedanken, plaatste de speler onlangs zijn krabbel onder een vernieuwd contact, dat tot medio 2015 loopt.