Kaarten Lowlands vliegen weer weg

De kaartjes voor Lowlands blijven populair. De vijfhonderd tickets die dinsdag om 14.00 uur in de verkoop gingen waren weer snel weg. "Binnen vier of vijf minuten waren de kaartjes uitverkocht", vertelt een woordvoerder van concertorganisatie Mojo.

"Via Twitter en websites merkten we dat veel mensen geïnteresseerd waren." Sommige mensen probeerden al voor aanvang van de verkoop aan kaartjes te komen. Mojo verwacht dat voor het festival op 20 augustus losbarst nog een keer een aantal toegangsbewijzen wordt aangeboden voor verkoop. "We sparen tot we een mooi aantal hebben en bieden ze dan weer aan."

Tickets verkregen via de zwarte handel worden door de organisator onderschept. Deze toegangsbewijzen worden ongeldig gemaakt en opnieuw aangeboden. "Het duurt altijd even, omdat we absoluut zeker willen zijn dat het geen officiële kaarten zijn. We hebben op het moment nog een aantal toegangsbewijzen op het oog."

Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen in Flevoland. Onder meer Blink-182, Snow Patrol en Queens of the Stone Age treden op.

Meer over Lowlands 2010 vind je in ons Lowlandsforum.