Extra kaarten Lowlands in de verkoop

Mensen die nog geen kaartje hebben voor Lowlands krijgen een nieuwe kans. Dinsdag gaan vijfhonderd extra kaarten in de verkoop. De kaarten worden vanaf 14.00 uur verkocht via de reguliere kanalen. Dat meldt de organisatie op haar website.

Een deel van de tickets is overgebleven uit het aantal kaarten dat was bedoeld voor sponsors, partners en gasten. Daar werd minder gebruik van gemaakt dan voorzien.

De andere kaarten komen vrij omdat ze circuleerden in de zwarte handel. Deze kaarten zijn uit de verkoop gehaald en worden opnieuw aangeboden. Via een speciale website kan worden gecontroleerd of een ticket ongeldig is gemaakt.

Kaarten afkomstig uit de zwarte handel gingen twee weken geleden ook al in de verkoop. De 432 tickets werden binnen vier minuten verkocht. De reguliere kaarten voor het festival werden ook binnen recordtijd afgenomen.

Lowlands vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen. Onder anderen Blink-182, Snow Patrol en Queens of the Stone Age treden op.