Bulletstorm debuteert rockend in trailer

Painkillers People Can Fly en Epic Games werken momenteel samen aan Bulletstorm, een first person shooter met een twist die uitgegeven zal worden door Electronic Arts. We hebben al enkele screenshots voorbij zien komen, maar vandaag voegen we daar bewegende beelden aan toe.

Bulletstorm is, zoals Cliff B. van Epic games het stelt, de BurnOut van de shooters met invloeden van Duke Nukem. De game speelt zich af op een gevaarlijke planeet waar mensen en planten elkaar uitmoorden. Verwacht dus geen mooie klaproosjes, maar gigantische, vleesetende planten en gespierde kerels met grote wapens.

De game kent een puntensysteem dat spelers beloont voor het maken van bijzondere kills. Dit doe je onder andere door je voeten te gebruiken, door vijanden de lucht in te slaan alvorens je er een explosief tussen werpt en door vijanden in grote cacti te schoppen. Voor meer informatie en de eerste beelden verwijzen we jullie graag door naar de onderstaande gameplay-trailer en interview met Cliff Bleszinski. Bulletstorm verschijnt, vermoedelijk, dit jaar nog op de Xbox 360, PC en Playstation 3