Assassin's Creed: Brotherhood onthullingen

Ubisoft heeft vandaag nieuwe informatie over Assassin's Creed: Brotherhood vrijgegeven, de game wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met de Singapore, Boekarest, Quebec en Annecy studios.
Ezio zal als meester assassin afreizen naar Rome, hier zal hij zijn manschappen moeten trainen en deze ook moeten gebruiken in het gevecht met de tempeliers.

Ezio zal in dit nieuwe deel onder andere met Da Vinci, Machiavelli en Caterina Sforza in contact komen en zal daarnaast ook eens gebruik kunnen maken van een geavanceerde vliegmachine. Naast dit zullen er ook vergiftigde pijltjes, verstopte messen en pistolen en parachuten beschikbaar zijn. Het spel zou 15 uur aan singleplayer-actie moeten bevatten en zal een nog uitgebreidere villa-managementsysteem bevatten waarmee je ook missies verkrijgt.

Het spel zal ook multiplayer bevatten, hier is nog niet veel over bekend maar je kan ieder geval kiezen uit een aantal unieke karakters met allemaal hun eigen wapens en aanvallen. Ubisoft heeft gezegd dat elk online spel nooit hetzelfde zal zijn.

Assassin's Creed Brotherhood krijgt dan niet de III, maar is wel een volwaardig vervolg op deel II en zal met de feestdagen van dit jaar nog uitkomen.

Assassins Creed Brotherhood