Kromkamp: "Dit heeft op deze manier geen zin meer"

Jan Kromkamp is niet tevreden met zijn rol als reserve bij PSV. Mede wegens blessureleed kwam de verdediger in augustus voor het laatst in actie in het eerste elftal.

"Zowel voor mij als voor PSV heeft het weinig zin om op deze manier door te gaan'', zei de rechtsback tegenover het Noordhollands Dagblad. Kromkamp speelde gisteren mee met de beloften, die met 0-1 bij AZ wonnen.

De 29-jarige PSV'er raakte in september geblesseerd aan zijn knie en hij werd geopereerd. Sinds de winterstop is Kromkamp weer fit, maar bij wedstrijden zit hij zelden bij de eerste selectie. "Vorige week tegen Twente zat ik op de bank. Dat was de enige keer. Ik weet zeker dat ik nog meekan. Dat merk ik ook in wedstrijden zoals vanavond."

Kromkamp denkt er daarom over om uit Eindhoven te vertrekken. "Ik kan in de zomer maar beter op zoek gaan naar iets anders als er niets verandert in de situatie." Tegen de beloften van AZ speelde de verdediger de hele wedstrijd. "Vanavond zag ik oude bekenden als Jan Nederburgh, Martin Haar en Piet Hartland langs de lijn. Dan wil je ze toch wat laten zien, hè."