Glock: "We mogen trots zijn op onszelf"

Tijdens de testsessies heeft Virgin geen goede indruk achtergelaten. Een gebrek aan reserve-onderdelen en een crash kwamen de sessie niet ten goede. Ook waren Timo Glock en Lucas di Grassi niet echt snel met de VR-01. Toch blijft Glock optimistisch.

"Het voorseizoen was behoorlijk enerverend voor ons team. We hebben een paar positieve dingen gezien, maar er waren ook wat problemen met de betrouwbaarheid, waardoor we niet het maximale uit de tests hebben kunnen halen", zei Glock. "Maar als ik even een stap achteruit neem en kijk naar wat we allemaal hebben weten op te bouwen in een periode van slechts negen maanden, dan mogen we allemaal erg trots zijn op ons onszelf. Hier zijn we, klaar voor onze eerste race."

"We zijn een klein team, maar hebben voldoende mensen en middelen om iets speciaals te kunnen bouwen. Dat is iets wat niet moeten vergeten. We hebben een paar fantastische mensen in het team die weten wat nodig is om snel te kunnen zijn. Ons doel is nog steeds om het beste nieuwe team te zijn op de grid."