[NBA] Uitslag Lakers - Jazz

De Los Angeles Lakers zijn goed begonnen aan de play-offs. De Lakers wonnen thuis vrij gemakkelijk van de Utah Jazz. De wedstrijd werd vrijwel de hele tijd door Purple and Gold gedomineerd, het werd uiteindelijk 113-100.

De als achtste geplaatste Jazz kregen weinig kans in de Staples Center. Door goed spel van Kobe Bryant en Pau Gasol kamen de Lakers nooit in problemen. Bryany eindigde de wedstrijd met 24 punten en acht assists. Gasol was goed voor twintig punten en negen assists. Ondanks het feit dat de Spanjaard ook zes fouten maakte, en hierdoor de wedstrijd vroegtijdig moest verlaten, kreeg hij een staande ovatie van de fans. De grote verrassing van de avond was Trevor Ariza. De small forward brak een nieuw record in zijn carrière. Hij scoorde 21 punten, wat hem nog nooit is gelukt tijdens de play-offs. Shannon Brown, die eerder dit jaar gehaald werd in een ruil met Charlotte Bobcats scoorde negen punten.

Bij de Jazz was Deron Williams de man van de assists. Williams was goed voor zeventien assists en zestien punten. Carlos Boozer leek een vrij onzichtbare wedstrijd te spelen maar ondanks dat scoorde hij wel 27 punten. Paul Millsap was de man die goed van de bank afkwam. Millsap scoorde vijftien punten en had ook een paar belangrijke momenten in de verdediging.