Toyota wil in China weer pieken

Jarno Trulli en Timo Glock kijken vol vertrouwen uit naar de Grand Prix van China, die volgend weekend wordt verreden. Het duo wist in de eerste twee races van het nieuwe seizoen, even zo vaak het podium te behalen en wil dit huzarenstukje weer herhalen.

"Ik ben erg optimistisch over onze kansen in China, want we zijn het seizoen erg sterk begonnen," liet een tevreden Trulli weten. "We hebben erg veel progressie geboekt. Dat bleek wel in Maleisië toen ik teleurgesteld was met een vierde plek, terwijl dat vorig jaar juist meer was dan we hadden verwacht. Mijn doel voor China is om weer om het podium te strijden en ik denk dat we zeker een goede kans hebben."

Ook Glock keek op een positieve manier vooruit naar de race in Shanghai. "We zijn in beide races met beide auto's in de top-vier geëindigd, dus we gaan zeker voor het podium."

"Het is wel vreemd om in april al naar China te gaan, want normaal vindt de race later in het seizoen plaats. Het lijkt er dan ook op dat het kouder dan normaal zal zijn. Vorig jaar ging het goed en scoorde ik wat punten, maar ik hoop dit jaar natuurlijk hoger dan zevende te eindigen", besloot hij.