Ook Hull wil Pennant

Hull City doet mee in de strijd om Liverpool-speler Jermaine Pennant. Naast Hull zijn ook Real Madrid, Wigan Athletic, Tottenham Hotspur en Stoke City geïnteresseerd in de speler.

"Ik zou erg veel belangstelling voor Jermaine Pennant tonen als hij voor een goede prijs beschikbaar is. We zullen navraag doen," zo liet Phil Brown weten.

Na een goede start in hun debuut seizoen in de Premier League won Hull City slechts één van hun laatste elf wedstrijden. Daarom is Brown op zoek naar versterkingen voor zijn team in januari. De 25-jarige Pennant lijkt beschikbaar te zijn omdat hij bij Liverpool nauwelijks aan de bak komt. Bij Hull zou hij bijna zeker een basisplaats krijgen.

“We hebben een aantal ijzers in het vuur maar omdat de transfer periode gestart is wil dat niet zeggen dat iedereen meteen zaken doet,” aldus brown. ”Vaak begint zo’n transferperiode met de grote jongens die hun zaken doen en daarna volgt de rest. Wij hebben bepaalde doelen al aangemerkt.”

Eén van de zaken die bijna zeker doorgaat is het vastleggen van de verdediger Kamil Zayatte. De Guinnees international heeft veel indruk gemaakt sinds hij op huurbasis overkwam van het Zwitserse Young boys.