Jovanovic en PSV bereiken akkoord

Standard Luik-speler Milan Jovanovic en PSV hebben een akkoord bereikt. De partijen zijn het onderling eens over een contract. Beide clubs moeten echter nog wel een akkoord bereiken.

De club van de aanvaller, Standard Luik, lijkt echter roet in het eten te gooien. De Belgen hebben al tot twee keer toe een bod van PSV verstoten en zijn waarschijnlijk niet bereid mee te werken aan een overgang.

Jovanovic (27) lijkt echter graag voor PSV uit te willen komen. "Ik heb al een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. Mijn toekomst ligt momenteel in de handen van Standard," zei de speler tegenover het Gazet van Antwerpen over de overeenkomst. "Als ze mij niet laten gaan, dien ik mijn contract, dat tot 2010 loopt, uit en loop ik vervolgens gratis de deur uit."

De Servisch international kon woensdag met zijn club niet deelnemen aan het treffen in de derde voorronde van de Champions League tegen Liverpool. Hij kampte met een blessure. PSV zou de Serviër, mits hij in dat duel speelde, niet meer vast willen leggen.