Bod Barça niet genoeg voor Zenit

Zenit Sint-Petersburg is niet akkoord gegaan met een bod van vijftien miljoen euro voor de Russische aanvaller Andrej Arshavin. Dit heeft de Russische club maandag laten weten. De onderhandelingen zijn nu dan ook gestaakt is op de website van Zenit te lezen.

"Barcelona is bij zijn oude aanbieding gebleven en niet met iets beters gekomen. Daarom hebben we de onderhandelingen met de Spaanse club gestaakt. We hebben geen bod gekregen van andere clubs, dus de discussie over een eventuele transfer is op dit moment gesloten."

Arshavin won met Zenit afgelopen seizoen de UEFA Cup en was op het EK de smaakmaker van Rusland, ondanks zijn schorsing van twee duels. Eerder schatte trainer Dick Advocaat de waarde van Arshavin op zo'n 25 tot 30 miljoen euro. Inmiddels meldt het Dagblad van het Noorden dat de club al zo'n 39 miljoen wil zien voor hun talent. Een ongekend hoge prijs voor een Russische voetballer. Ook zijn salaris is behoorlijk, per seizoen verdient Arshavin drie miljoen euro bij de UEFA Cup-winnaar.