Uitslag NAC Breda - NEC

NEC heeft ook de tweede wedstrijd weten te winnen van NAC Breda. Jermaine Lens was verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd. Het eerste duel werd met 6-0 gewonnen. NEC komt door dit resultaat uit in de UEFA Cup, terwijl NAC dit via de Intertoto moet zien te bewerkstellen.

NAC eindigde in de competitie als derde, maar is nu veroordeeld tot het spelen in de Intertoto Cup. Van de zes wedstrijden in de play-offs wist de Brabantse formatie er slechts één te winnen.

Door de monsterscore van vorige week was het duel van zondag een formaliteit. NAC vertoonde nog wel wat stuiptrekkingen via Lurling, Idabdelhay en Feher. Zij stuitten echter allemaal op Babos. Na een uur zorgde Lens voor de enige treffer van het duel, waardoor de Nijmeegse club ook deze wedstrijd winnend kon afsluiten.


Karakteristieken

NAC Breda - NEC 0-1
61’ Lens 0-1

Toeschouwers: 6000
Scheidsrechter: Braamhaar
Stadion: Rat Verlegh Stadion
Gele kaart: Fehér (NAC Breda) Lens (NEC)

Opstellingen

NAC Breda: Ten Rouwelaar, Elshot, Fischer, van Gessel, Mtiliga, Gorter (Ammi/70), Fehér, Molhoek (Veenstra/38), Kolkka, Idabdelhay (Sikora/53), Lurling

NEC: Babos (Baart/79), Nalbantoglu, Wisgerhof (Otten/76), Olsson, El-Akchaoui, Sibum, Vadócz, Davids, Lens, Holman , v. Beukering (Fernández/46)