PSV verliest van PAOK Saloniki

PSV is er zaterdagavond niet in geslaagd om een oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki te winnen. De Eindhovense formatie verloor met 2-1 van de club, die in eigen land als negende in de competitie eindigde.

Halverwege het tweede bedrijf wist PSV nog wel op voorsprong te komen. Genero Zeefuik was verantwoordelijk voor het doelpunt. Niet veel later veroorzaakte Cassio Ramos een strafschop. De derde doelman van de Eindhovenaren kreeg hiervoor de rode kaart en Hristodoulopoulos wist het gegeven buitenkansje te benutten. Tien minuten voor tijd besliste Lakis het duel met de tweede treffer voor de Grieken.

Bij PSV waren Ibrahim Afellay, Carlos Salcido, Jefferson Farfán en Heurelho da Silva Gomes niet aanwezig. De laatstgenoemde persoon verblijft momenteel in zijn vaderland. Het is nog maar de vraag of de keeper nog in Eindhoven zal terugkeren.

De aanleiding hiervoor zijn de uitspraken aan het adres van voorzitter Jan Reker, die Gomes in Voetbal International deed. De Raad van Commissarissen heeft inmiddels laten weten de preses te steunen, waardoor de kans zeer groot is dat de Braziliaanse sluitpost niet meer in Eindhoven te zien zal zijn.