Uitslag AC Milan - Bayern München

In Milaan nam AC Milan het op tegen Bayern München. Beide ploegen scoorden twee maal. De return is volgende week woensdag.

In het San Siro te Milaan werd het 2-2. Voor rust was Milan de betere ploeg. De thuisploeg kwam in de veertigste minuut op voorsprong via Andrea Pirlo. Na de pauze bracht Daniel van Buyten de spanning weer terug door Bayern op gelijke hoogte te brengen. In de 84e minuut, zes minuten na het doelpunt van de bezoekers, wederom een voorsprong voor AC Milan. Lucio bracht volgens de regels Kaka naar de grond in het strafschopgebied. De arbiter kende echter een onterechte strafschop toe. Het cadeautje werd door Kaka evenwel benut en zodoende leek Milan op een overwinning af te gaan. Gerechtigheid kwam in de 93e minuut toen Van Buyten zijn tweede maakte en de eindstand van 2-2 op het bord zette.